SUNBRELLA BABY sun protection milk spray for children SPF 50, 150ml

1,100 ден

4 RAYS SPECTRUM PROTECT – широк спектар, систем на заштита на 4 нивоа на нежната детска кожа против УВА, УВБ, инфрацрвено зрачење и зрачење на видлива светлина кој обезбедува многу високо ниво на сеопфатна заштита од сонце. Ги спречува фотодерматозите, изгорениците и обезбојувањате.

Нема на лагер

SKU: DRMD-19 Категории ,
mk_MK