БрендовиВиди ги сите

-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

MARISSIMO EXTRA FORTE 125ml спреј

288 ден
SKU: HMFR-23
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm Préventive 200ml

819 ден
SKU: BIOD-10
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda лосион за бебиња од органски невен 200ml

660 ден
SKU: VLDA-9
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sensibio DS+ Crème 40ml

591 ден
SKU: BIOD-40
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sensibio DS+ Gel 200ml

733 ден
SKU: BIOD-39
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

MARISSIMO BABY 125ml спреј за нос

296 ден
SKU: HMFR-22
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Rose Day Cream 30ml

981 ден
SKU: DRHS-10
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sensibio AR 40ml

838 ден
SKU: BIOD-41
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sebium Hydra 40ml

550 ден
SKU: BIOD-60
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE SERUM ZA TREPKI I VEGI 6.5ml

1,118 ден
SKU: EMBRLSS-17
-20%

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HEPATHROMBIN H/10 супозитории

124 ден
SKU: HMFR-21
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ 40ml SPF 50+ /UVA 38

803 ден
SKU: BIOD-30
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm Масло за туширање 1L

1,062 ден
SKU: BIOD-2
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Ice Plant Body Care Lotion195ml

1,503 ден
SKU: DRHS-32
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm Stick levres 4g

313 ден
SKU: BIOD-160
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sebium H20 100 ml

389 ден
SKU: BIOD-56
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Hydrabio Gel-Crème 40ml

835 ден
SKU: BIOD-47
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda шампон и гел за туширање од невен 200ml

480 ден
SKU: VLDA-1
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Cicabio Arnica+ 40ml

621 ден
SKU: BIOD-22
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda деодорант од цитрус 100ml

620 ден
SKU: VLDA-16
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

SNUP 0.05% NASAL 10ml спреј

154 ден
SKU: HMFR-31
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda крем за заштита од сонце со SPF 50 50ml

656 ден
SKU: VLDA-24
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Hydrabio Serum 40ml

835 ден
SKU: BIOD-49
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Photoderm NUDE Touch SPF 50+ Light tint 40ml SPF 50 UVA 25

921 ден
SKU: BIOD-28
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Revitalising Mask 30ml

1,317 ден
SKU: DRHS-17
-20%
SKU: VLDA-5
-20%
SKU: MDCP-1
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE CICALISSE krem 40ml

598 ден
SKU: EMBRLSS-4
-20%
SKU: SIELO-9
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Saltwater Sensitive Toothpaste 75ml

207 ден
SKU: DRHS-34
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Cleansing Cream

568 ден
SKU: DRHS-2
-20%
SKU: SIELO-3
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE HYDRA MAT emulzija 40ml

1,038 ден
SKU: EMBRLSS-8
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sébium H20 500 ml прочистувачка мицеларна вода

1,050 ден
SKU: BIOD-73
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm Intensive Baume 75мл

470 ден
SKU: BIOD-9
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Pigmentbio H20 250ml

550 ден
SKU: BIOD-14
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sensibio Eye 15ml

519 ден
SKU: BIOD-45
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sebium Gel moussant actif 200ml

752 ден
SKU: BIOD-161
-20%
SKU: SIELO-6
-20%
SKU: MDCP-3
-20%
SKU: HMFR-14
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Pigmentbio Sensitive areas 75ml

910 ден
SKU: BIOD-19
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Sage Mint Deodorant 50ml

546 ден
SKU: DRHS-27
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Pigmentbio Foaming cream 200ml

726 ден
SKU: BIOD-15
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sebium H20 250 ml

715 ден
SKU: BIOD-55
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda масло од бреза против целулит 100ml

840 ден
SKU: VLDA-14
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ 40ml Dry touch SPF 50+ UVA 24

831 ден
SKU: BIOD-27
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Foundation 01 macadamia 30ml

981 ден
SKU: DRHS-28
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda Skin food путер за тело 150ml

860 ден
SKU: VLDA-22
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE RADIANT EYE krem 4.5gr

926 ден
SKU: EMBRLSS-15
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Hydrabio Perfecteur SPF 30+ 40ml

871 ден
SKU: BIOD-48
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm Intensive Baume 500ml

1,256 ден
SKU: BIOD-8
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Daily Hydrating Eye Cream 12.5ml

1,162 ден
SKU: DRHS-15
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Dr.Hauschka Ice Plant Intensive Cream 50ml Ice Plant интензивен крем

1,503 ден
SKU: DRHS-48
-20%

Алергии, имунитет, пробиотици

PROBIOTIC DAILY menta/8 кеси

192 ден
SKU: HMFR-26
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE LAIT-CREME hranliv hidranten krem 30ml

519 ден
SKU: EMBRLSS-11
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Photoderm AKN Mat SPF 30 40ml SPF 30/ UVA 13

803 ден
SKU: BIOD-32
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Pigmentbio C-Concentrate 15ml

1,390 ден
SKU: BIOD-17
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda Skin food Light 75ml

501 ден
SKU: VLDA-21
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE CC krem SPF20+ 30ml

1,318 ден
SKU: EMBRLSS-3
-20%
SKU: DRHS-46
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Clarifying Toner

1,033 ден
SKU: DRHS-4
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sensibio AR BB Cream 40ml

932 ден
SKU: BIOD-68
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

WELEDA SKIN FOOD лосион 200ml

958 ден
SKU: WLDA-103
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sébium Night peel 40ml

966 ден
SKU: BIOD-69
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Eye Balm 10ml

1,158 ден
SKU: DRHS-14
-20%

Алергии, имунитет, пробиотици

PROBIOTIC FORTE/10 капсули

260 ден
SKU: HMFR-27
-20%

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HEPATHROMBIN 30.000 40 g крем

104 ден
SKU: HMFR-18
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda Skin food балсам за усни 8ml

276 ден
SKU: VLDA-23
-20%

Алергии, имунитет, пробиотици

PROBIOTIC/10 капсули

164 ден
SKU: HMFR-25
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Quince Day Cream 30ml

878 ден
SKU: DRHS-7
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

WELEDA релаксирачка купка од невен 200ml

718 ден
SKU: WLDA-102
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sensibio Gel Moussant 200ml

678 ден
SKU: BIOD-38
-20%

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HEPATHROMBIN 30.000 40 g гел

116 ден
SKU: HMFR-17
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE FILADERME regenerativna emulzija 75ml

886 ден
SKU: EMBRLSS-6
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda лосион за заштита од сонце со SPF 30 150ml

1,016 ден
SKU: VLDA-25
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda паста за заби од невен 50ml

208 ден
SKU: VLDA-33
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Lip Care Stick

387 ден
SKU: DRHS-16
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sebium Global Cover 30ml

871 ден
SKU: BIOD-58
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Nodé K Shampooing 150ml

666 ден
SKU: BIOD-52
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm Intensive Gel 500ml

890 ден
SKU: BIOD-4
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Night Serum 20ml

1,550 ден
SKU: DRHS-21
-20%

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HEPATHROMBIN 50.000 40 g крем

140 ден
SKU: HMFR-20
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Dr.Hauschka Sooting Day Lotion 50ml Смирувачки дневен лосион

1,290 ден
SKU: DRHS-45
-20%
SKU: SIELO-7
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda Skin food 75ml

500 ден
SKU: VLDA-20
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda крем за лице од невен 50ml

420 ден
SKU: VLDA-7
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Photoderm KID Spray SPF 50+ 200ml

1,239 ден
SKU: BIOD-78
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm Crème 500ml

1,037 ден
SKU: BIOD-6
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sensibio H2O 250мл

738 ден
SKU: BIOD-36
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Foundation 03 chestnut 30ml

981 ден
SKU: DRHS-30
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sensibio H2O 100мл

389 ден
SKU: BIOD-35
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Clarifying Day Oil 18ml

913 ден
SKU: DRHS-11
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda Granatapfel 24h Roll-on Deodorant

488 ден
SKU: VLDA-27
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Cicabio Crème 40ml

519 ден
SKU: BIOD-20
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Ice Plant Face Cream 40ml

1,503 ден
SKU: DRHS-31
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Dr.Hauschka Lip Care Stick Стик за нега на усни

387 ден
SKU: DRHS-49
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm Масло за туширање 200ml

631 ден
SKU: BIOD-3
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE LAIT-CREME FLUIDE hranlivo mleko 500ml

1,038 ден
SKU: EMBRLSS-10
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm SOS Spray 50ml

526 ден
SKU: BIOD-13
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm Intensive Gel 200ml

523 ден
SKU: BIOD-5
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sensibio Defensive 40ml

742 ден
SKU: BIOD-157
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE ROSAMELIS cveten tonik 200ml

718 ден
SKU: EMBRLSS-16
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Rose Day Cream Light 30ml

981 ден
SKU: DRHS-9
-20%
SKU: MDCP-5
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Regenerating Eye Cream 15ml

2,220 ден
SKU: DRHS-23
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm Intensive Eye 100ml

860 ден
SKU: BIOD-11
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

RINASEK/ 10 таблети

116 ден
SKU: HMFR-29
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Regenerating Day Cream40ml

2,118 ден
SKU: DRHS-24
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE MICELAREN losion 250ml

574 ден
SKU: EMBRLSS-14
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda крем за лице од бел слез 50ml

500 ден
SKU: VLDA-18
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Pigmentbio Daily care spf 50+ 40ml

1,296 ден
SKU: BIOD-16
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE YOUTH RADIANCE krem protiv brcki 40ml

1,326 ден
SKU: EMBRLSS-18
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda солена паста за заби 50ml

208 ден
SKU: VLDA-34
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Dr.Hauschka Strengthening Hair Treatment

852 ден
SKU: DRHS-39
-30%

-30% ПОПУСТ на SINCERITAS CBD 20% масло со целосен спектар

Sinceritas CBD 20% масло со целосен спектар 10ml

2,076 ден
SKU: SINC-07
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda лосион за тело од бел слез 200ml

780 ден
SKU: VLDA-19
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Foundation 02 almond 30ml

981 ден
SKU: DRHS-29
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Dr.Hauschka maska od glina za dlabinsko cistenje 10x10g

1,040 ден
SKU: DRHS-100
-20%
SKU: SIELO-10
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE GLOBAL ANTI AGE regenerativen krem 50ml

1,838 ден
SKU: EMBRLSS-7
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Soothing Cleansing Milk

981 ден
SKU: DRHS-1
-20%
SKU: BIOD-71
-19%
SKU: SIELO-8
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda масло за масажа на перинеум 50ml

673 ден
SKU: VLDA-12
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Cicabio Lotion Spray 40ml

664 ден
SKU: BIOD-23
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Photoderm M SPF50+ 40ml C254 SPF 50+/ UVA 38

831 ден
SKU: BIOD-31
-20%

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

HEPATHROMBIN 50.000 40gr гел

144 ден
SKU: HMFR-19
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Hydrabio Crème 40ml

835 ден
SKU: BIOD-46
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

LADIVAL ALLERG GEL 30 SPF 200ml

552 ден
SKU: STADA-2
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sebium Global 30ml

778 ден
SKU: BIOD-57
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm Crème 200ml

726 ден
SKU: BIOD-7
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm nezen gel 1L

742 ден
SKU: BIOD-70
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sensibio Defensive rich 40ml

742 ден
SKU: BIOD-158
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Nodé DS+ Shampooing 125ml

726 ден
SKU: BIOD-51
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Facial Toner

956 ден
SKU: DRHS-3
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda масло за масажа на бебешко стомаче 50ml

673 ден
SKU: VLDA-11
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE EYE CONTOUR CARE krem 15ml

991 ден
SKU: EMBRLSS-5
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sébium Pore refiner 30ml

718 ден
SKU: BIOD-61
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda крем за тело од невен 75ml

360 ден
SKU: VLDA-6
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Regenerating serum 30ml

2,220 ден
SKU: DRHS-22
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda детски гел за заби без флуориди 50ml

208 ден
SKU: VLDA-17
-20%
SKU: BIOD-67
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Photoderm NUDE Touch SPF 50+ Light tint 40ml

921 ден
SKU: BIOD-75
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

SNUP 0.1% NASAL 10ml спреј

154 ден
SKU: HMFR-32
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE HYDRA serum 30ml

1,358 ден
SKU: EMBRLSS-9
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE BB krem SPF 20+ 30ml

1,118 ден
SKU: EMBRLSS-2
-20%
SKU: VLDA-2
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Pigmentbio Night renewer 50ml

1,483 ден
SKU: BIOD-18
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda Men 24h Roll-on Deodorant

488 ден
SKU: VLDA-28
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Atoderm SOS Spray 200ml

904 ден
SKU: BIOD-12
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sebium Sensitive 30ml

762 ден
SKU: BIOD-59
-20%
SKU: HMFR-2
-20%
SKU: SIELO-1
-20%
SKU: WLDA-101
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Nodé K Concentré 100ml

793 ден
SKU: BIOD-53
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

MARISSIMO SOFT MINI 50ml спреј

232 ден
SKU: HMFR-24
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Ice Plant Intensive Cream 50ml

1,503 ден
SKU: DRHS-33
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda Citrus 24h Roll-on Deodorant

488 ден
SKU: VLDA-26
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Photoderm AR SPF 50+ 30ml SPF 50+ UVA 33

803 ден
SKU: BIOD-29
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda шампон и гел за туширање од лимон 150 ml

352 ден
SKU: VLDA-3
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE LAIT-CREME za custvitelna koza 100ml

1,118 ден
SKU: EMBRLSS-13
-20%

Недела на ХЕМОФАРМ и СТАДА -20% ПОПУСТ на сите производи 20.06-26.06.2022

LADIVAL ALLERG GEL 20 SPF 200ml

488 ден
SKU: STADA-1
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Cicabio SPF 50+ 30ml

803 ден
SKU: BIOD-21
-20%

Коски, зглобови, болки

RAPTEN GEL 1% 40g гел

108 ден
SKU: HMFR-28
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda пилинг за тело од бреза 150ml

504 ден
SKU: VLDA-35
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Melissa Day Cream 30ml

975 ден
SKU: DRHS-8
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

Weleda сапун од невен 100g

260 ден
SKU: VLDA-4
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

BIODERMA Sensibio H2O 500ml

1,050 ден
SKU: BIOD-37
-20%
SKU: DRHS-44
-20%

20% Намалување на Bioderma, Embryolisse, Weleda и Dr.Hauschka

EMBRIOLISSE LAIT-CREME hranliv hidranten krem 75ml

1,038 ден
SKU: EMBRLSS-12