Чекор 1: Изберете производ и кликнете ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Чекор 2: Кликнете на кошничката

Чекор 3: Кликнете на копчето НАПЛАТА доколку сте завршени со купувањето

Чекор 4: Внесете ги потребните информации за достава (име и презиме, град, адреса, број и e-mail за контакт)

Чекор 5: Изберете начин на плаќање: Во готовина при испорака или Онлајн плаќање со картичка, и кликнете на копчето НАРАЧАЈ

Чекор 6: Потврда за нарачката ќе добиете на вашата e-mail адреса


Кон продавницата!