-20%
SKU: VCHY-92
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERMABLEND Корективна течна пудра SPF 35 – нијанса 25 30 ml

1,282 ден
SKU: VCHY-87
-20%
SKU: VCHY-56
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY LIFTACTIV SUPREME FILLER серум 30ml

2,044 ден
SKU: VCHY-136
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO VITAMIN C 100mg/80 таблети

148 ден
SKU: SIELO-7
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DENSISOL PROMO крем 200ml

780 ден
SKU: VCHY-151
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE EFFACLAR H крема за миење лице 200ml

794 ден
SKU: LRCH-4
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO SELEN/160 таблети

896 ден
SKU: SIELO-5
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE CICAPLAST B5 спреј 100ml

832 ден
SKU: LRCH-85
-20%
SKU: EMBRLSS-17
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

SNUP 0.1% NASAL 10ml спреј

173 ден
SKU: HMFR-32
-20%
SKU: VCHY-72
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE TOLERIANE SENSITIVE RICHE 40ml

806 ден
SKU: LRCH-30
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

Effaclar Duo(+) Unifiant 40 ml Light и Medium

902 ден
SKU: LRCH-9
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE TOLERIANE Sensitive krem 40ml

806 ден
SKU: LRCH-28
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

D-MANURO 10 x 1g гранули

378 ден
SKU: HMFR-14
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO CINK/160 таблети

328 ден
SKU: SIELO-11
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY Pureté Thermal Мицеларна вода за сензитивна кожа 400ml

768 ден
SKU: VCHY-132
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY MINERAL 89 Дневен booster за околу очи 15ml

966 ден
SKU: VCHY-157
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERMABLEND корективна течна пудра – нијанса 20 30ml

1,282 ден
SKU: VCHY-126
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO VITAMIN D3/160 таблети

352 ден
SKU: SIELO-10
-20%
1,180 ден
SKU: VCHY-43
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY NORMADERM Дневна нега за масна кожа 50 ml

1,070 ден
SKU: VCHY-8
-20%
SKU: VCHY-52
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERMABLEND Корективна течна пудра SPF 35 – нијанса 15 30 ml

1,282 ден
SKU: VCHY-86
-20%

-20% ПОПУСТ на МEDICPROGRESS Креми од Коноп

Екстра ладна сина крема од коноп 100 ml

352 ден
SKU: MDCP-1
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY LIFTACTIV specialist glyco-c/10X2ml ампули

1,240 ден
SKU: VCHY-117
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Lipikar маслена купка 200 ml

650 ден
SKU: LRCH-55
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

Cicaplast Gel B5 40 ml

602 ден
SKU: LRCH-35
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE TOLERIANE Ultra за пределот околу очите 20ml

926 ден
SKU: LRCH-27
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY SLOW AGE крем 50ml

1,716 ден
SKU: VCHY-150
-20%
SKU: VCHY-74
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

HEPATHROMBIN 50.000 40gr гел

162 ден
SKU: HMFR-19
-20%

-20% ПОПУСТ на МEDICPROGRESS Креми од Коноп

Екстра ладна сина крема од коноп 250 ml

540 ден
SKU: MDCP-2
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

MARISSIMO SOFT MINI 50ml спреј

261 ден
SKU: HMFR-24
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE EFFACLAR Duo (+) крем 40ml

879 ден
SKU: LRCH-7
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Hydreane Legere крем 40ml

1,272 ден
SKU: LRCH-15
-20%
SKU: VCHY-15
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Lipikar Gel Lavant 400ml

590 ден
SKU: LRCH-17
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DÉODORANT Roll-on дезодоранс 50ml

596 ден
SKU: VCHY-120
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE EFFACLAR Mat крем 40ml

914 ден
SKU: LRCH-6
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY LIFTACTIV SUPREME SERUM 10 Серум за лице 30 ml

2,132 ден
SKU: VCHY-24
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST NIGHT ноќен крем за лице 50ml

2,312 ден
SKU: VCHY-159
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DÉODORANT Anti-Trace Roll-on дезодоранс 50ml

706 ден
SKU: VCHY-123
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE EFFACLAR гел за чистење лице 400ml

939 ден
SKU: LRCH-3
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

POLIVIT B PLUS/30 обложени таблети

162 ден
SKU: HMFR-10
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Cicaplast Levres 7,5 ml

283 ден
SKU: LRCH-38
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE TOLERIANE Ultra серум 20ml

1,418 ден
SKU: LRCH-74
-20%
SKU: VCHY-21
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

POLIVIT B/30 обложени таблети

99 ден
SKU: HMFR-8
-20%
SKU: VCHY-201
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY LIFTACTIV SUPREME СУВА КОЖА Дневна нега за сува кожа 50 ml

1,797 ден
SKU: VCHY-22
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE EFFACLAR ULTRA концентриран серум 30ml

1,649 ден
SKU: LRCH-77
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY NORMADERM S.O.S. сулфурна паста против неправилности 20ml

844 ден
SKU: VCHY-13
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE HYALU B5 крем за лице 40ml

1,244 ден
SKU: LRCH-61
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY LIFTACTIV SUPREME НОЌНА НЕГА ПРОТИВ БРЧКИ Ноќна крема 50 ml

1,850 ден
SKU: VCHY-19
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE EFFACLAR Мицеларна вода – масна и чувствителна кожа 400ml

794 ден
SKU: LRCH-11
-20%
SKU: VCHY-127
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE EFFACLAR Duo (+) SPF30 крем 40ml

994 ден
SKU: LRCH-8
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Мицеларна вода ULTRA – реактивна кожа 200ml

530 ден
SKU: LRCH-32
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE TOLERIANE SENS UNIF MEDIUM крем 50ml

914 ден
SKU: LRCH-71
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

MARISSIMO BABY 125ml спреј за нос

324 ден
SKU: HMFR-22
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

MAGNETRANS 375mg/20 кеси

225 ден
SKU: HMFR-3
-20%
SKU: VCHY-128
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE lipikar light UREA 5+400ml

1,180 ден
SKU: LRCH-51
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

Lipikar маслена купка 400 ml

866 ден
SKU: LRCH-21
-20%
SKU: VCHY-27
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE EFFACLAR мицеларна вода 400ml

794 ден
SKU: LRCH-63
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERMABLEND корективна течна пудра – нијанса 30 30ml

1,282 ден
SKU: VCHY-125
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO TOTAL PROTEKТ/30 капсули

344 ден
SKU: SIELO-6
-20%
SKU: VCHY-67
-20%
SKU: VCHY-33
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE EFFACLAR MICRO пилинг гел 400ml

1,035 ден
SKU: LRCH-75
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

Имуноцинк за деца, витамин Ц и Цинк/60 таблети

252 ден
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

HEPATHROMBIN H/10 супозитории

122 ден
SKU: HMFR-21
-20%

-20% ПОПУСТ на МEDICPROGRESS Креми од Коноп

Црвена крема од коноп за загревање 250 ml

540 ден
SKU: MDCP-6
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY NORMADERM Normaderm 3 во 1 Чистење на лицето со плакнење 125 ml

762 ден
SKU: VCHY-10
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Hydraphase Intense Riche крем 50ml

1,272 ден
SKU: LRCH-14
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE PURE VIT C10 SERUM 30ml

1,860 ден
SKU: LRCH-50
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

Имуноцинк за возрасни, витамин Ц и Цинк/60 таблети

375 ден
SKU: HMFR-1
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

MARISSIMO EXTRA FORTE 125ml спреј

324 ден
SKU: HMFR-23
-20%
SKU: VCHY-73
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY LIFTACTIV SUPREME SPF30 крем 50ml

1,812 ден
SKU: VCHY-135
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO B-COMPLEX /160 таблети

296 ден
SKU: SIELO-1
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERCOS PSOLUTION KERATO REDUCING 200ml шампон

824 ден
SKU: VCHY-200
-20%

-20% ПОПУСТ на МEDICPROGRESS Креми од Коноп

Зелена крема од коноп за релаксација 250 ml

540 ден
SKU: MDCP-4
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE HYDRAPHASE UV RICH 50ml

1,272 ден
SKU: LRCH-65
-20%

-20% ПОПУСТ на EMBRIOLISSE LAIT CONCENTRE

EMBRIOLISSE LAIT-CREME hranliv hidranten krem 30ml

519 ден
SKU: EMBRLSS-11
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Lipikar Surgras сапун 150g

433 ден
SKU: LRCH-19
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY AQUALIA THERMAL LIGHT CREAM 50 ML

1,214 ден
SKU: VCHY-115
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY TERMALNA VODA Минерализирана Термална вода 150ml

448 ден
SKU: VCHY-1
-20%

-20% ПОПУСТ на EMBRIOLISSE LAIT CONCENTRE

EMBRIOLISSE LAIT-CREME hranliv hidranten krem 75ml

1,038 ден
SKU: EMBRLSS-12
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERCOS DENSI-SOLUTIONS лосион 100ml

2,099 ден
SKU: VCHY-152
-20%
SKU: VCHY-48
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

PROBIOTIC FORTE/10 кеси

293 ден
SKU: HMFR-27
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY IDÉALIA EYES Крема за пределот околу очите15 ml

1,388 ден
SKU: VCHY-6
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY Neovadiol Phytosculpt 50ml

1,710 ден
SKU: VCHY-32
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

SNUP 0.05% NASAL 10ml спреј

173 ден
SKU: HMFR-31
-20%

-20% ПОПУСТ на МEDICPROGRESS Креми од Коноп

Црвена крема од коноп за загревање 100 ml

352 ден
SKU: MDCP-5
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERMABLEND Корективна течна пудра SPF 35 – нијанса 35 30 ml

1,282 ден
SKU: VCHY-88
-20%
SKU: VCHY-51
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERCOS Енергетски шампон против опаѓање на косата 200 ml

824 ден
SKU: VCHY-75
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Rosaliac AR Intense крем 40ml

1,120 ден
SKU: LRCH-24
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

HEPATHROMBIN 50.000 40 g крем

158 ден
SKU: HMFR-20
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

HEDRIN TREAT/GO sprej 60ml

621 ден
SKU: STADA-7
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

HEPATHROMBIN 30.000 40 g гел

124 ден
SKU: HMFR-17
-11%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

RINASEK/ 10 таблети

85 ден
SKU: HMFR-29
-20%

-20% ПОПУСТ на МEDICPROGRESS Креми од Коноп

Зелена крема од коноп за релаксација 100 ml

352 ден
SKU: MDCP-3
-20%
SKU: VCHY-44
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LIFTACTIV SERUM 10 ЗА ОЧИ И ТРЕПКИ 15 ml

1,800 ден
SKU: VCHY-23
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Мицеларна вода ULTRA – осетлива кожа 200ml

530 ден
SKU: LRCH-33
-20%
SKU: VCHY-40
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY LIFTAKTIV Anti-Oxidant and Anti-Fatigue Cure 10ml

1,590 ден
SKU: VCHY-124
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY MINERAL 89 PROBIOTIC концентрат за регенерација на кожа 30ml

1,608 ден
SKU: VCHY-137
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Effaclar гел за чистење лице 200 ml

626 ден
SKU: LRCH-58
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE TOLERIANE SENS UNIF LIGHT крем 50ml

914 ден
SKU: LRCH-72
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Мицеларна вода ULTRA – реактивна кожа 400 ml

794 ден
SKU: LRCH-56
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE LIPIKAR XERAND крем за раце 50ml

289 ден
SKU: LRCH-66
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE LIPICAR масло за бањање 400ml

866 ден
SKU: LRCH-70
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Lipikar Lait 200 ml

650 ден
SKU: LRCH-53
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DÉODORANT Déodorant Minéral Roll-on осетлива или епилирана кожа

675 ден
SKU: VCHY-49
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE TOLERIANE НЕГУВАЧКИ ГЕЛ ЗА МИЕЊЕ НА ЛИЦЕ 200ml

698 ден
SKU: LRCH-31
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE TOLERIANE гел за миење 400ml

866 ден
SKU: LRCH-68
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

PROBIOTIC/10 капсули

185 ден
SKU: HMFR-25
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

Тиомукасе Гел

864 ден
SKU: HMFR-6
-20%
SKU: VCHY-91
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE HYALU B5 крем за околу очи 15ml

1,124 ден
SKU: LRCH-60
-20%
SKU: VCHY-93
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY HOMME ДЕЗОДОРАНС за чувствителна кожа 50 ml

632 ден
SKU: VCHY-46
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Lipikar Baume AP+M 200 ml

949 ден
SKU: LRCH-52
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Hydreane Riche крем 40ml

982 ден
SKU: LRCH-16
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY NORMADERM крем за чистење и матирање 125 ml

672 ден
SKU: VCHY-134
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Posay термална вода 150ml

433 ден
SKU: LRCH-2
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY IDEAL SOLEIL Dry touch finish за лице SPF 50+ 50 ml

1,008 ден
SKU: VCHY-105
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY HOMME DÉODORANT 48h Roll-on дезодоранс 50ml

632 ден
SKU: VCHY-129
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERCOS Densi-Solutions Регенератор за тенка и слаба коса 150 ml

1,000 ден
SKU: VCHY-64
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

HEPATHROMBIN 30.000 40 g крем

117 ден
SKU: HMFR-18
-20%
1,092 ден
SKU: VCHY-96
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY NORMADERM матирачки спреј 100 ml

955 ден
SKU: VCHY-133
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO VITAMIN C + CINK/160 таблети

344 ден
SKU: SIELO-9
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Lipikar Baume AR+ 400ml

1,238 ден
SKU: LRCH-18
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

RAPTEN GEL 1% 40g гел

122 ден
SKU: HMFR-28
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE TOLERIANE SENSITIVE FLUIDE 40ml

854 ден
SKU: LRCH-29
-50%

Skin, hair, nails

Super Collagen Beauty

600 ден
SKU: PMED-16
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Hyalu B5 серум 30ml

1,914 ден
SKU: LRCH-1
-20%

-20% ПОПУСТ! МЕСЕЦ НА SIELO!

SIELO MAGNEZIUM/150 таблети

392 ден
SKU: SIELO-3
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Cicaplast Baume B5 40 ml

494 ден
SKU: LRCH-36
-20%
SKU: VCHY-131
-20%
SKU: VCHY-90
-20%
SKU: VCHY-53
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERCOS Densi-Solutions – Шампон за слаба и тенка коса 250 ml

824 ден
SKU: VCHY-62
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE HYDRAPHASE UV LEGGERE 50ml

1,272 ден
SKU: LRCH-64
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERMABLEND Корективна течна пудра SPF 35 – нијанса 45 30 ml

1,282 ден
SKU: VCHY-89
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

PROBIOTIC DAILY menta/8 кеси

27 ден
SKU: HMFR-26
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DÉODORANT Stress Resist третман против потење 72h – roll-on

706 ден
SKU: VCHY-50
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY DERCOS Шампон ПРОТИВ ПЕРУТ за сува коса 200 ml

824 ден
SKU: VCHY-68
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Micelarna voda ULTRA – osetljiva koža 400 ml

794 ден
SKU: LRCH-57
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

Камистад Бебе

176 ден
SKU: HMFR-2
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE Lipikar Lait лосион 400ml

902 ден
SKU: LRCH-22
-20%

-20% ПОПУСТ на LA ROCHE производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

LA ROCHE EFfDUO UNIFIANT 40ml

902 ден
SKU: LRCH-67
-10%

-10% ПОПУСТ на цела линија ХЕМОФАРМ производи 01.12-31.12.2021

Тиомукасе Форте

1,053 ден
SKU: HMFR-5
-20%

-20% ПОПУСТ на VICHY производи ЦЕЛ МЕСЕЦ

VICHY NORMADERM Гел за миење 400 ml

892 ден
SKU: VCHY-9