-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda пилинг за тело од бреза 150ml

630 ден
SKU: VLDA-35
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda солена паста за заби 50ml

208 ден
SKU: VLDA-34
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda паста за заби од невен 50ml

208 ден
SKU: VLDA-33
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda кремаст гел за туширање од волчји трн 200ml

420 ден
SKU: VLDA-30

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda Men 24h Roll-on Deodorant

610 ден
SKU: VLDA-28

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda Granatapfel 24h Roll-on Deodorant

610 ден
SKU: VLDA-27

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda Citrus 24h Roll-on Deodorant

610 ден
SKU: VLDA-26
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda Skin food балсам за усни 8ml

276 ден
SKU: VLDA-23
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda Skin food путер за тело 75ml

860 ден
SKU: VLDA-22
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda Skin food Light 75ml

501 ден
SKU: VLDA-21
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda Skin food 75ml

500 ден
SKU: VLDA-20
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda лосион за тело од бел слез 200ml

780 ден
SKU: VLDA-19
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda крем за лице од бел слез 50ml

500 ден
SKU: VLDA-18
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda детски гел за заби без флуориди 50ml

208 ден
SKU: VLDA-17

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda деодорант од цитрус 100ml

775 ден
SKU: VLDA-16

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda масло од бреза против целулит 100ml

1,050 ден
SKU: VLDA-14
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda масло за масажа на трудници против стрии 100ml

840 ден
SKU: VLDA-13
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda масло за масажа на перинеум 50ml

673 ден
SKU: VLDA-12
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda масло за масажа на бебешко стомаче 50ml

673 ден
SKU: VLDA-11
-20%
SKU: VLDA-10
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda лосион за бебиња од органски невен 200ml

660 ден
SKU: VLDA-9
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda крем за лице од невен 50ml

420 ден
SKU: VLDA-7
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda крем за тело од невен 75ml

360 ден
SKU: VLDA-6
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda крем од невен за подрачјето на пелените 75ml

340 ден
SKU: VLDA-5
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda сапун од невен 100g

260 ден
SKU: VLDA-4
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda шампон и гел за туширање од лимон 150 ml

352 ден
SKU: VLDA-3
-20%

-20% ПОПУСТ на одредени WELEDA продукти до 01.08.2021!

Weleda шампон и гел за туширање од невен 200ml

480 ден
SKU: VLDA-1
mk_MK