Silben nanо powder спреј

810 ден

Употреба: Испрскајте тенок слој од прашокот само врз зафатената регија, таа да биде чиста и сува. Не масирајте. Се аплицира два пати дневно.

7 на лагер

SKU: SLVS-32 Ктегорија:
mk_MK