ESI Helioderm

250 ден

УПОТРЕБА: Се препорачува 1 капсула на ден, да се проголта со вода. Во случај на продолжено изложување на сончева светлина препорачливо е да се започне со земањето ХЕЛИОДЕРМ 3-4 недели порано.
ПАКУВАЊЕ: 30 капсули во блистер.

Нема на лагер

mk_MK