ESI Rigenforte Strong Impact Hair Лосион

Како да се користи:
Нанесете го овој производ на скалпот и масирајте го додека не се апсорбира целосно и рамномерно распоредете го на целата должина на косата со помош на фин чешел. Бидејќи овој производ има удобен, лесен за затворање капа, лесно е да се дистрибуира рамномерно на косата и скалпот или да се применат дополнителни количини на лосион каде што е потребно.
Масирајте го во скалпот во кружни движења со прстите. Не ја исплакувајте косата за да биде чиста и да мириса добро.

SKU: ESIM-72 Ктегорија:
mk_MK