Red yeast rice 90 Tablets

1,475 ден

Возрасни две таблети на ден, може да се зголеми на три таблети. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалификувано лице.

2 на лагер

mk_MK