Pregnazon Complete 60 Capsules

1,233 ден

Една капсула на ден со храна. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице. Се советува Pregnazon Complete да се зема на полн стомак.

2 на лагер

mk_MK