Selenium 200 mg

1,030 ден

Возрасните лица и децатa над 12 години употребуваат една таблета дневно. Возрасните лица може да ја зголемат дозата до две таблети дневно доколку е потребно. Да не се пречекорува препорачаната дневна доза освен доколку тоа не е препорачано од соодветно квалификувано лице.

1 на лагер

mk_MK