BIODERMA Photoderm AKN Mat SPF 30 40ml SPF 30/ UVA 13

911 ден

На акција од: 06.04.2024.
Акцијата завршува на: 29.04.2024.

Употреба: Нанесете неколкупати во текот на денот пред изложување на сонце. Повторете ја постапката, особено после пливање, триење или спорт.

8 на лагер

mk_MK