Maca 60 Tablets

1,155 ден

Возрасни и деца над 16 години една до две таблети три пати на ден. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку пропишано од соодветно квалифику­ва­но лице.

2 на лагер

SKU: HAID-37 Ктегорија:
mk_MK