Cysticare 60 Tablets

1,090 ден

Лица над 14 годишна возраст, по една таблета дневно со оброк. Да не се надминува препорачаната дневна доза освен ако за тоа не ве советувало соодветно квалификувано лице.

2 на лагер

SKU: HAID-17 Ктегорија:
mk_MK