Male Max®

1,953 ден

Возрасни над 16 години една таблета (ако е препорачано може да се зголеми на две таблети). Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

Нема на лагер

SKU: HAID-39 Ктегорија:
mk_MK