Lipikar Surgras 150 g

531.00 ден 424.80 ден

On sale from 31.10.2020.
Sale ends on 30.11.2020.

Да се нанесува на влажна кожа. Вмасирајте го нежно. Исплакнете. Избегнувајте контакт со очите. Во случај на контакт со очите, исплакнете темелно.

4 на лагер

mk_MKМакедонски јазик