L-theanine 60 Tablets

1,160 ден

Возрасни и деца над 16 години една таблета на ден. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­н доктор.

2 на лагер

mk_MK