Phosphatidyl Serine 30 Capsules

1,580 ден

Возрасни и деца над 14 години една до три таблети дневно со храна. Не надминувајте ја препорачаната дневна доза освен ако не е поинаку советувано од страна на соодветно квалификувано лице.

2 на лагер

mk_MK