Koregin 3000 30 Capsules

1,220 ден

Возрасни и деца над 12 години по една капсула дневно. Препорачливо е да се земе 20 минути пред појадок, бидејќи тогаш има најстимулирачки ефект. Не ја пречекорувајте препорачаната дневна доза освен ако поинаку не ве советувало соодветно квалификувано лице.

2 на лагер

mk_MK