KidzOmega 60 Capsules

1,050 ден

Деца од 1-12 години една капсула на ден. Капсулите може да се џвакаат, голтаат или исцедат во храна, пијалок или формула. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

1 на лагер

mk_MK