KidzOmega Liquid 200ml

1,650 ден

Деца од 1-12 години една кафена лажица (5ml) на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

Нема на лагер

mk_MK