InfantProbio® – Пробиотик за Доенчиња и Деца

1,700 ден

Доенчиња и деца од 0 до 3 годишна возраст по 5 капки еднаш на ден, кај деца над 4 години, 5 капки еднаш до три пати на ден. Кога се аплицираат капките, делот за накапување не смее да дојде во контакт со било каква течност вклучувајќи и плунка. Доколку се користат антибиотици потребно е да се аплицира 2-3 часа пред или после употребата на антибиотик. Не треба да се надминува дневната препорачана доза без консултација со лекар или фармацевт

Нема на лагер

mk_MK