Zinc Gluconate

1,066 ден

Возрасни и деца над 6 години една таблета на ден. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

Нема на лагер

mk_MK