HYDROSTAR

636 ден

Во одржувањето на издржливоста за време на вежбање и регулирање на внатрешната телесна температура
За подобрување и зголемување на апсорпцијата на вода во текот на физичкате активности
Во одрржувањето на електролитната рамнотежа

24 на лагер

mk_MK