GORKI JONI ZA OPUŠTANJE

360 ден

Gorki joni za opuštanje имаат соленкасто-горчлив вкус. За да се постигне попријатен вкус, растворете една кесичка во 100ml до 200ml сок, студен чај или Harmony Multivitamin освежителен напиток. Се препорачува употреба на една кесичка Горки јони за опуштање дневно.
Кесичката од горки јони може да се користи за подготовка на раствор кој се распрснува на кожата (1gr MgCl u 1ml вода) или за подготовка на лековита купка.

6 на лагер

mk_MK