Ginko Vital

992 ден

Возрасни, една капсула дневно, може да се зголеми на две ако е потребно со храна. Не ја пречекорувајте препорачаната дневна доза освен ако поинаку не ве советувало соодветно квалификувано лице.

Нема на лагер

mk_MK