Karela 60 Tablets

1,239 ден

Возрасни и деца над 12 години една до две таблети на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку пропишано од соодветно квалификувано лице.

1 на лагер

mk_MK