GarciaSlim

1,271 ден

Возрасни една таблета на ден, препорачливо 30 минути пред оброк. Може да се зголеми на две таблети само ако е препорачано. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку пропишано од соодветно квалифику­ва­но лице.

2 на лагер

mk_MK