Diaglucoforte 60 Tablets

1,175 ден

Лица над 16 години, една до две таблети дневно со храна. Да не се надминува препорачаната дневна доза освен ако за тоа не ве советувало соодветно квалификувано лице.

2 на лагер

mk_MK