AQUAFLOW

1,040 ден

Возрасни и деца над 16 години, една таблета дневно, најдобро наутро. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза освен ако за тоа не ве советувало соодветно квалификувано лице.

Нема на лагер

mk_MK