DR.WOLZ DARMFLORA PLUS SELECT X 4 caps

220 ден

Упатствo за употреба:

Возрасни до 4 капсули дневно со храна или пијалок. За продолжена употреба, две капсули на ден се доволни. Децата од 2-10 години земаат по 1 капсула дневно.

3 на лагер

mk_MK