DR.WOLZ GELENK KOMPLEX

Комбиниран пакет содржи два различни типа на плускавци со различно дејство. Капсулите се разликуваат по боја. За да постигнете комбиниран ефект, се препорачува да земате 3 капсули Gelenk-Complex и 1 капсула омега-3 масни киселини дневно со оброк и многу течност. Луѓето кои земаат антикоагуланси на кумарин, дијабетичари и бремени жени не треба да земаат капсули Gelenk-Complex. Wolz. Содржи глукозамин сулфат потекнува од школки.

SKU: DRWZ-4 Ктегорија: Ознака:
mk_MK