DR.WOLZ KINDERIMMUN 65g

1,060 ден

Упатство за употреба:
Деца од 2-3: 1 лажица на ден,
Деца до 6 години: 2 лажици на ден,
Постари деца над 6 години: 3 лажици на ден.
KinderImmun се меша во јогурт, ладен пијалок или десерт.
Не треба да се меша во топли пијалаци со температури над 40 ° C.

2 на лагер

mk_MK