Collagen Complex

1,550 ден

Возрасни и деца над 16 години, по две таблети дневно со храна. Да не се пречекорува препорачаната дневна доза освен доколку тоа не е препорачано од соодветно квалификувано лице.

Нема на лагер

mk_MK