MagCitra 1900mg

1,155 ден

За возрасни и деца над 14 години, една до две таблети на ден на празен стомак. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

2 на лагер

mk_MK