Vitamin B 99 Complex

1,180 ден

Возрасни и деца над 14 години, 1-2 таблети дневно по јадење. Не надминувајте ја препорачаната дневна доза освен ако не е поинаку советувано од страна на соодветно квалификувано лице.

2 на лагер

mk_MK