Baby Vit 25ml

1,000 ден

Baby Vit Капки се земаат со храна. Добро протресете пред употреба.

Доенчиња 0 до 4 месеци: ½ мл (приближно 12 капки); 4 до 12 месеци: 1 ml (приближно 25 капки)

Над 12 месеци до 4 години: 1-2ml (приближно 50 капки).

Не го надминувајте препорачаниот дневен внес, освен ако не е препорачан од соодветно квалификувано лице.

2 на лагер

mk_MK