A to Z Multivit 30 Tablets

1,010 ден

А to Z Multivit треба да се земаат секојдневно за да се надополни исхраната, да се оптимизира благосостојбата и да се обезбеди добро здравје.

Возрасни и деца над 14 години, по една таблета дневно со храна. Не го надминувајте препорачаниот дневен внес освен доколку за тоа не ве советувало соодветно квалификувано лице.

** Овој производ содржи железо кој ако се земе во големи количини може да биде штетен за мали деца.

2 на лагер

mk_MK