WAYA капки

430 ден

• Упатство за употреба:
• Производот има природен талог, затоа пред секоја употреба добро протресете го шишенцето. По протресувањето, производот станува природно – заматен.
• Производот е без мирис и без вкус.
• Капките WAYA® употребувајте ги најмалку две седмици. Адекватни се за долготрајна примена.
• Најдобро е капките поединечно да се земаат со лажичка.

Дозирање
• Новороденчиња, доенчиња и деца до 2. години: по 7 капки на ден.
• Деца над две години: 10 капки на ден.

4 на лагер

mk_MK