ESI Tea Tree Oil 25 ml

420 ден

УПОТРЕБА: За добросостојба на респираторниот тракт се препорачува да се земе 2-3 капки разредени во вода, на коцка шеќер или една лажичка мед..
ПАКУВАЊЕ: 25мл.

1 на лагер

mk_MK