ESI Tea Tree Oil 10 ml

280 ден

УПОТРЕБА: За добросостојба на респираторниот тракт се препорачува да се земе 2-3 капки разредени во вода, на коцка шеќер или една лажичка мед..
ПАКУВАЊЕ: 10мл.

3 на лагер

SKU: ESIM-75 Ктегорија:
mk_MK