Soothing Cleansing Milk

1,226 ден

o Употреба: Навлажнете го лицето со млака вода и нанесете од млекото (1-2 пумпи) со благи, кружни движења на лицето. Отстранете со влажен тупфер и исплакнете го лицето со млака вода. За отстранување на шминка од очите употребете навлажнети со вода блазници.

2 на лагер

SKU: DRHS-1 Ктегорија: Ознака:
mk_MK