Sensitive Care Conditioner

o Употреба:Циклусот на обнова на клетките на кожата е 28 дена. Пресликувајќи го истиот регенеративен ритам, Средството за ноќно тонизирање се користи во тек на 28 дена наместо секојдневната ноќна нега. Се препорачува по еден третман годишно за секоја декада од вашиот живот (пр. 3 пати годишно ако имате 30 години). Содржината од една ампула нанесете ја навечер со лесно втапкување на цело лице, врат и деколте, непосредно после чистење.

SKU: DRHS-20 Ктегорија:
mk_MK