ESI Pid Block Olio спреј

488 ден

Како да го користите
Влажнете ја косата со млака вода и испрскајте го маслото на косата и скалпот. Бришење внимателно за 3-5 минути. Исплакнете и извадете ги епидуралните јазли со помош на конкретниот чешел. За да се олесни елиминацијата на спреј за масло од Pid Block, отстранете ги мртвите вошки и нивните јајца, се препорачува да се користи Pid Block Shampoo.

Нема на лагер

SKU: ESIM-61 Ктегорија: Ознаки: ,
mk_MK