PERSEN

323 ден

Како да се употребува хербалниот лек Персен
Возрасни и адолесценти над 12 години :
– при состојби на стрес, напнатост и раздразливост земете три обложени таблети, три пати на ден.
– при несоница за полесно заспивање земете три обложени таблети половина час до еден час пред спиење.
Таблетите се голтаат со вода, независно од оброците.
Дејството на Персен се манифестира постепено. За да се постигне оптимален терапевтски ефект, потребно е таблетите непрекинато да се земаат најмалку 2 недели.
Времетраењето на лекувањето не е ограничено. После долготрајна употреба на ПЕРСЕН во препорачаните дози, не се јавува зависност од препаратот ниту апстиненцијални симптоми.

3 на лагер

mk_MK