PERSEN Forte

370 ден

Како да се употребува хербалниот лек Персен Форте
Возрасни и адолесценти над 12 години :
– при состојби на стрес, напнатост и раздразливост земете две капсули Персен Форте два пати на ден.
– при несоница за полесно заспивање земете една капсула Персен Форте половина час до еден час пред спиење.
Капсулите се голтаат со вода, независно од оброците.
Дејството на Персен Форте се манифестира постепено. За да се постигне оптимален терапевтски ефект, потребно е капсулите непрекинато да се земаат најмалку 2 недели.
Времетраењето на лекувањето не е ограничено. После долготрајна употреба на ПЕРСЕН Форте во препорачаните дози, не се јавува зависност од препаратот ниту апстиненцијални симптоми.

Нема на лагер

mk_MK