OTO OLIVE OIL, 30ML

415 ден

Се препорачува:

Кај прекумерно создавање на церумен
Кај формиран церуминозен чеп
Превентивно кај пливачи, нуркачи и лица склони кон инфекции на надворешниот ушен канал
За одржување на хигиена на ушите
Кај лица кои носат слушни апарати
Кај задржување на вода во увото предизвикано од престој во услови на топла, влажна клима, потење, капење или неадекватна употреба на водени раствори за чистење на уши

Нема на лагер

SKU: ESSN-45 Ктегорија:
mk_MK