OTO AQUA CLEAN, 30ML

420 ден

Се препорачува:

За одржување на ушната хигиена
Кај прекумерно создавање на церумен (ушна маст)
Кај формиран церуминозен чеп
За лица кои носат слушни апарати
Непосредно пред употреба на лековити капки за уво

Нема на лагер

SKU: ESSN-44 Ктегорија:
mk_MK