NORMACNE cleansing and regulating skin toner, 200ml

410 ден

Комплексот AcnaidolTM има антибактериски и антиинфламаторни својства, намалувајќи го локалниот воспалителен одговор и растот на бактериите и микроорганизмите, без цитотоксичен ефект.

1 на лагер

SKU: DRMD-28 Ктегорија:
mk_MK