Menovital®

1,146 ден

За лица над 16 години по една до две таблети дневно со храна. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

Нема на лагер

mk_MK